administratiebanner

Administratieve Dienstverlening

Ons administratiekantoor is een kantoor gericht op het MKB, starters en particulieren.
Naast de volledige administratie, van inrichting tot en met jaarrekening, verzorgen wij ook online boekhouden en salarisverwerking.


Naast de administratie begeleiden wij ook starters. U bent tenslotte ondernemer en kostbare tijd besteedt u liever aan uw bedrijf dan aan de boekhouding. Wij doen de complete begeleiding.

Door de ervaring in de Consultancy zijn wij in staat om deskundig en snel te reageren op uw veranderende bedrijfsprocessen. Naast de begeleiding zijn wij in staat om u hierbij volledig de projecten uit handen te nemen. Door een deskundig netwerk en eigen ervaring is geen situatie voor ons te moeilijk.

Permanente Educatie zorgt ervoor dat wij altijd beschikken over actuele kennis. Daarnaast zullen wij binnenkort toetreden tot het College van Belasting Adviseurs, een overkoepelende organisatie wat garant staat voor de deskundigheid van uw adviseur.


Een groot succes is het online boekhouden. U kunt zelf uw boekhouding (deels) verwerken en wij 'kijken' mee en sturen desnoods bij. Door de nieuwste automatisering binnen ons kantoor zijn wij in staat om uw administratie, jaarrekening en aangiften professioneel te behandelen.