jonkman

Nieuws

 

Belastingdienst waarschuwt voor phishingmail

De Belastingdienst waarschuwt consumenten woensdag voor een phishingmail die in omloop is. Het bericht heeft als afzender Belastingdienst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en is ondertekend door Bob Mols of Peter Veld.

Lees meer: Belastingdienst waarschuwt voor phishingmail

Vrijstellingen vermogensrendementsheffing 2015

De Belastingdienst rekent 30 procent belasting over het rendement van het vermogen op 1 januari 2015. Uitgangspunt is dat een standaard rendement van vier procent wordt behaald. Dit komt dan neer op 1,2 procent belasting over het vermogen. Over een gedeelte van het eigen vermogen wordt geen belasting gerekend, het heffingsvrije vermogen. In dit artikel lees je belangrijke informatie over de verschillende vrijstellingen in 2015.

Lees meer: Vrijstellingen vermogensrendementsheffing 2015

Nieuwe website voor R.S. Jonkman administratie!

Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover. De nieuwe website van R.S. Jonkman is live. En we zijn er trots op! Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Dat we vooruit gaan. En dat we daarin willen investeren. Met als doel om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Waar dan ook; op de werkvloer, aan de telefoon en digitaal.

Lees meer: Nieuwe website voor R.S. Jonkman administratie!